Registration image

POSTANI
TABORNIK

Pridruži se nam!

Se sprašuješ zakaj sploh postati tabornik? Imaš morda prijatelja, ki ti nenehno pripoveduje zabavne zgodbice, ki so se mu zgodile pri tabornikih in te nenehno priganja, da se pridružiš taborništvu? Hja, potem je najverjetneje res najboljše, da preveriš kaj taborniki sploh smo in kaj počnemo.

Taborniki smo prostovoljci, ki skupaj ustvarjamo boljši svet. Pridni in predani vodniki se trudimo, da vam pričaramo nepozabne dogodivščine in vas ob tem naučimo še kaj novega. Taborniki pa ste tudi vi, ki poskrbite, da se na teh dogodivščinah pišejo zgodbe, ki se bodo pripovedovale še desetletja.

Narava

Preživljaj svoj prosti čas v naravi. Nauči se streljati z lokom, pripraviti svoj prvi obrok, izboljšaj svoje znanje prve pomoči ... Skratka vse kar je potrebno za preživetje v naravi!

Taborjenje

Preživi z nami čudovite počitnice na taborjenju. S prijatelji opazuj zvezde in prenoči v šotoru. Ukradi zastavo straži in si speči okusne* penice nad ognjem!

Prijatelji

Spoznaj nove prijatelje in se z njimi podaj v svet novih dogodivščin! Poleg kopice drugih, se nauči zavezati tudi prijateljski vozel in skleni prijatejstva za vse življenje.

Akcija

Zgradi utrdbo iz naravnih materialov, izdelaj katapult in se podaj v bitko z vodnimi balončki! Če pa ti ostane še kaj energije, se preizkusi na progi preživetja!

Vodova srečanja

Še ne veš kako se zakuri ogenj? Ne skrbi, vsega se boš naučil na tedenskih vodovih sestankih. Da pa ti ne bo dolgčas pa bomo ušpičili tudi kakšno neumnost.

*okus je subjektivna stvar, zato Društvo Tabornikov Rod mladi bori ne odgovarja za nezadovoljstvo z zoglenelimi živili

Pridi na vpis!

No, če smo te vsaj malo prepričali, da se k tabornikom splača priti, potem te vabimo, da 25. septembra 2020 ob 18.00 prideš na vpis in se nam pridružiš. Vpis bo potekal pred Hišo Mladih v Palah.

Za dodatne informacije lahko obiščete našo spletno stran mladibori.si, dosegljivi pa smo tudi na e-poštni naslov mladibori.ajd@gmail.com ali na telefonsko številko 068 167 418.

Če si pa že star tabornik in si prepričan da boš tudi letos hodil k tabornikom, te vabimo, da izpolniš prijavnico spodaj.

Izpolni prijavnico

Pozdravljeni,

Pred vami je vpisni obrazec s podatki, ki jih potrebujemo. Naprošamo vas, da ga skrbno izpolnite, saj bomo podatke potrebovali za obveščanje in prijavljanje na Zvezo tabornikov Slovenije ter za posamezne akcije.

Taborniški pozdrav,

Vodstvo RMB

Podatki otroka

Polje je neobvezno. Telefonske številke otroka ne bomo uporabljali za obveščanje in kontaktiranje, za le-te namene bomo še vedno uporabljali kontakte staršev oz. skrbnikov otrok.
Polje je neobvezno. Izpolnite ga samo v primeru, da otrok e-poštni naslov ima in želi nanj prejemati obvestila o akcijah.
Polje je neobvezno.

Kontaktni podatki skrbnikov

Pri kontaktnih podatkih skrbnikov lahko dodate poljubno mnogo ljudi. Osebe na seznamu bodo prejemale obvestila v zvezi z dogodki med taborniškim letom. Prijava na akcije bo mogoča le preko obvestilnega sistema, zato vam priporočamo, da na seznam dodate vsaj en e-poštni naslov.

Podatki o skrbniku

Za vnos skrbnikov smo vam zgoraj že pripravili eno polje. Če želite prejemati e-poštna obvestila o akcijah še na kakšen e-poštni naslov, lahko to storite s klikom na gumb "Dodaj še enega skrbnika". Če kakšnega polja ne potrebujete, ga lahko odstranite s klikom na križec znotraj obrazca.


Po pritisku na gumb "Shrani" se bodo podatki shranili na strežnik. Na e-poštne naslove, ki ste jih vnesli zgoraj boste prejeli potrditveno sporočilo, zato vas prosimo, da vpisane e-poštne naslove še enkrat preverite.